KLÍMA, SZELLŐZÉS ÉS VÍZ, GÁZ FŰTÉS SZERELÉS
Felhasználónév : Jelszó :
ÁRAINK BRUTTÓ ÁRAK
ÉS
MAGYAR FORINTBAN
ÉRTENDŐK!
További információért
kattintson IDE!
TERMÉKEK
2.5KW INVERTERES KLÍMA
2.6KW INVERTERES KLÍMA
3.2KW INVERTERES KLÍMA
3.5 KW INVERTERES KLÍMA
3.6KW INVERTERES KLÍMA
4,6KW INVERTERES KLÍMA
5.3KW INVERTERES KLÍMA
7.1KW INVERTERES KLÍMA
KLÍMA SZERELÉSI ANYAGOK
 
 
 
Látogassa meg tothklima.hu a ShopMania weboldalon
 
klima
KIADÓ APARTMANOK
Kiadó apartmanok
Abádszalókon,
részletekért kattintson
KAPCSOLAT
Tóth József
+36(30)303-9574
GY. I. K.
Ki rendelhet?
Magánszemély és cég egyaránt rendelhet. Nem szükséges cégként regisztrálnia, a számlázási adatok módosítására a megrendelés során van lehetőség.

Hogyan tud rendelni?
1) Telefonon: +36(30)303-9574

2) A info@tothklima.hu e-mail címen.

Szükséges adatok: a megrendelő pontos neve, címe, a kapcsolattartó neve - amennyiben eltér a megrendelőtől - telefonszáma, valamint a számlázási adatokat (Adószám is kell!!!) – amennyiben azok eltérnek a megrendelő adataitól, illetve a megrendelni kívánt készülék pontos típusa, darabszáma.

3) Honlapunkon történő regisztráció után.

Fizetési lehetőségek?
Készpénzben a termék átvételekor.
Átutalással előre cégünk bankszámlájára.


A megrendelt terméket hogyan veheti át?
A megadott kiszállítási címen, futárszolgálaton keresztül, mely az áru felvételétől számítva 72 órán belül megtörténik.

A honlapunkon feltüntetett árak?
Az áraink a készülékek aktuális bruttó árai.
Az ár nem tartalmazza a készülék házhoz szállítási díját.
Az aktuális akciók a készlet erejéig tartanak vagy visszavonásig érvényesek.
A honlapunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27%-os Áfát.
A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikk kézhezvétele közötti időszakban.
A vevő azt az árat fizeti, melyet a megrendeléskor lát, plusz a kiszállítás költsége.

A kiszállítás költsége?
A megrendelt termékek kiszállítását futárszolgálat végzi, melynek költsége a megrendelőt terheli.
Ezek a költségek a következők (Az ÁFA-t tartalmazzák):
0,1-3kg: 975Ft.
3,1-5kg: 1225FT.
5,1-10kg: 1450Ft.
10,1-20kg: 1725Ft.
20,1-30kg: 3500Ft.
30,1-50kg: 4000Ft.
50,1-100kg: 6000Ft.
100,1-330kg: 12000Ft.

A vásárlástól való elállás joga
A vevőnek jogában áll, a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni - a szállítást megelőző napon 12 óráig! -. Ez estben az elállás a megrendelő számára költségmentes. A lemondást jelezheti telefonon a megrendelés pontos adatainak megjelölésével (rendelés sorszáma, megrendelő neve, címe).

A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a 17/1999. (II. 5.) Kormány rendelet a távollevők között kötött szerződésekről, 4.§ és 5 § szerint. Ha el szeretné olvasni a törvény szövegét, kattintson ide. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni, amennyiben a vásárolt készülék, csomagolása, tartozékai sérülésmentesen hiánytalanul visszaszállításra kerülnek a vevőszolgálatra.

Figyelem! Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén térítjük vissza a vételárat. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Nem gyakorolhatja a vásárló az elállási jogát a vonatkozó jogszabályban meghatározott esetekben, így különösen a szerzői jogi védelem alatt álló termékek (pl.: hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver) esetében.

Amennyiben a vásárló az elállás jogával kíván élni, azt jelezheti írásban az info@tothklima.hu e-mail címre vagy postai úton , Tóth József, 5241. Abádszalók, Széchenyi út 5. címre írt levélben, melyet legkésőbb a megrendelt termék kézhezvételét követő naptól számítva, nyolc munkanapon belül postára kell adni, vagy telefonon a +36(30)303-9574 telefonszámon.

A készülékekhez tartozó képek és leírások mennyiben felelnek meg a valóságnak?
A képek illusztrációknak tekintendők. Az elírásokért nem tudunk felelősséget vállalni, a tévedés jogát fenntartjuk, az ezekből eredő károkért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben bármilyen tekintetben bizonytalan a készülék tulajdonságaival kapcsolatba, úgy mindenképp érdemes fölkeresni az illető márka ügyfélszolgálatát.

Amennyiben bármilyen kérdés merül fel Önben, kérjük az info@tothklima.hu e-mail címen jelezze nekünk, rövid időn belül válaszolunk rá.

Mennyi a készülékek jótállási ideje Hogyan intéződnek a garanciális ügyek?
A készülékek jótállási ideje gyártónként eltérő. Web shopunkban megvásárolható termékekre minden esetben, a Magyar jogszabályok által előírt szavatosság vonatkozik (a hűtő- és gáztűzhelyek esetében 24 hónap, egyéb készülékek esetében 12 hónap) kivéve, ha a gyártó hosszabb garanciális időt vállal.

Szintén törvényileg biztosított az áru átvételtől számított 8 napon belül elállhat a vásárlástól, amennyiben a termék bontatlan csomagolású.

A készülékek jótállási ideje a garancialevélben pontosan fel van tüntetve.

Bármi nemű garanciális problémával a jótállási időn belül a garanciajegyen feltüntetett szervizhez kell fordulni.

Adatvédelmi tájékoztató
Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében 1 évig tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Amennyiben a regisztráció során megadott adatait törölni szeretné, kérjük ÍRÁSBAN jelezze az info@tothklima.hu email címen.

Céginformációk
A termékszámla kiállítója: Tóth József
Adószám: 74143115-2-36
Nyilvántartási szám: 16039899
Pénzforgalmi számla: OTP Tiszafüred, 11745059-29909678
Székhely cím: 5241. Abádszalók, Széchenyi út 5.
Telephely: 5241. Abádszalók, Széchenyi út 5.